Carnival Splendor loopt schade op

De Carnival Splendor is vorige week beschadigd doordat een visnet bij een van de schroeven vast is komen te zitten. Carnival besloot om in de volgende cruise, vanaf zondag 6 januari, direct de schade te laten repareren tijdens de cruise. Passagiers zullen daarom een dag extra verblijven in het Mexicaanse Puerto Vallarta. Een tweedaagse stop in Cabo San Lucas wordt een eendaagse stop. Passagiers die niet mee willen vanwege deze wijziging, kunnen het complete cruisebedrag terug ontvangen omdat de route is veranderd. Het schip functioneert verder volledig zonder andere problemen.

Lees ook: Carnival Splendor bijna veilig

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden