MSC Melody verlaat vloot MSC Cruises

Na een half jaar geruchten heeft MSC Cruises vandaag bekendgemaakt dat het kleinste schip van de vloot, de MSC Melody de vloot gaat verlaten. Het schip dat gebouwd werd in 1982, 35.143 brutoton, was sinds 1995 in de vloot. Ze werd aangekocht onder de naam Starship Atlantic. Na een intensieve opknapbeurt kwam het schip vanaf 1 mei 1997 in de vaart onder de naam Melody. In 532 hutten konden maximaal 1000 passagiers mee.

De cruisemaatschappij laat weten aan Amerikaanse media dat MSC Cruises aan de hoogste standaarden wil voldoen in de product ontwikkeling met daarbij het maximum aan comfort, elegantie en technologie. De MSC Melody past niet meer in die filosofie.

MSC Cruises zal passagiers benaderen (al dan niet via hun reisbureau) die al geboekt hebben voor komende zomer.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden