Verongelukte bus was onderweg naar cruiseschip

De verongelukte bus zondagavond in Groot-Brittannië tussen London en Southampton was onderweg naar Southampton naar de cruiseterminal. De buschauffeur raakte bewusteloos voordat de bus op zijn kant terechtkwam in de berm. De bus had op moment van het ongeluk 26 Nederlandse passagiers aan boord. Acht mensen waren naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels zijn nog twee mensen daar onder behandeling. De andere passagiers zijn naar hotels gebracht in Southampton. Blijkbaar zouden zij op een cruiseschip meegaan voor een wereldreis van 109 dagen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden