Cruiseplein op Vakantiebeurs open tot en met zondag

De grootste Vakantiebeurs ter wereld is weer open. En dat in ons eigen Utrecht. Tot en met zondag 13 januari staat het Cruiseplein klaar voor de cruiseliefhebbers. Cruisemaatschappijen, van zee tot en met riviercruises, en cruisereisbureaus zijn neergestreken in hal 3, vlakbij ingang West van de Jaarbeurs.

De Vakantiebeurs is dagelijks open van 10:00-18:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur. Kaarten met 2,50 euro korting zijn verkrijgbaar op de website van de Vakantiebeurs 2013. Een dagkaart is verkrijgbaar voor 15,25 euro, een middagkaart (vanaf 14:00 uur) voor 10,25 euro. Aan de kassa kosten de kaarten 17,75 euro voor een dagkaart en 12,75 euro voor een middagkaart. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

Voor een impressie:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​