Vuurwerk op de Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line heeft weer een nieuwe feature bekendgemaakt voor haar nieuwste cruiseschip, de Norwegian Breakaway, die eind april 2013 in de vaart gaat. Op elke cruise in het zomerseizoen zal er op de e e n na laatste avond op zee, na het vertrek uit Bermuda, een (milieuvriendelijke) vuurwerkshow plaatsvinden. Het zal de afsluiting zijn van een extravagant jaren 80 themafeest op het dek. Daarbij zullen geselecteerde hits te horen zijn van o.a. Madonna en Prince. Vanaf begin mei 2013 zal de Norwegian Breakaway, die een capaciteit heeft van 4.000 passagiers, cruises maken vanuit haar thuishaven New York.

Norwegian Cruise Line is de tweede cruisemaatschappij die start met een vuurwerkshow op haar schepen. Disney Cruise Line had eerder al de primeur.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden