Vuurwerk op de Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line heeft weer een nieuwe feature bekendgemaakt voor haar nieuwste cruiseschip, de Norwegian Breakaway, die eind april 2013 in de vaart gaat. Op elke cruise in het zomerseizoen zal er op de e e n na laatste avond op zee, na het vertrek uit Bermuda, een (milieuvriendelijke) vuurwerkshow plaatsvinden. Het zal de afsluiting zijn van een extravagant jaren 80 themafeest op het dek. Daarbij zullen geselecteerde hits te horen zijn van o.a. Madonna en Prince. Vanaf begin mei 2013 zal de Norwegian Breakaway, die een capaciteit heeft van 4.000 passagiers, cruises maken vanuit haar thuishaven New York. Norwegian Cruise Line is de tweede cruisemaatschappij die start met een vuurwerkshow op haar schepen. Disney Cruise Line had eerder al de primeur.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​