Nieuwe weblog ‘Linked by the Sea’ voor Princess Cruises

Princess Cruises is een nieuwe weblog gestart. Onder de naam Linked by the Sea wordt de blog geïntroduceerd naast al bestaande blogs “50 Essential Experiences” en “Inspired to Cruise“. De laatste twee blogs hebben elk een jaar lang een afgebakend onderwerp gehad en zijn inmiddels gesloten. De nieuwe blog Linked by the Sea zal ook slechts een jaar gebruikt worden. In de blog spelen verhalen van passagiers en personeelsleden de hoofdrol. Verhalen over vriendschap, romantiek en andere verhalen die met de zee te maken hebben worden gepubliceerd. Elke week verschijnt een nieuw verhaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden