Oceania Cruises viert 10-jarig bestaan in 2013

In 2013 bestaat Oceania Cruises precies 10 jaar. Om dat de vieren zal de luxe cruisemaatschappij gedurende het gehele jaar speciale evenementen, sociale media activiteiten en cruises met diverse festiviteiten aan boord organiseren. Oceania Cruises begon in 2003 haar avontuur met het cruiseschip de Regatta (2003). De vloot werd daarna langzaam uitgebouwd met de Insignia (2004 – nu gecharterd door Hapag Lloyd Cruises),  Nautica (2005), Marina (2011) en in 2012 de Riviera. ‘We hebben ons 10-jarig bestaan te danken aan de trouw van  onze gasten, personeel, bemanning en reispartners. Met hun support liggen ook de volgende 10 jaar, en daarna, weer voldoende uitdagingen en mogelijkheden om de beleving van een moderne cruisevakantie  met Oceania Cruises voor onze gasten verder te ontwikkelen’, aldus Frank del Rio, de oprichter van Oceania Cruises en tevens CEO van moedermaatschappij Prestige Cruise Holdings.

Gasten krijgen de mogelijkheid om te cruisen met de oprichters en hoogste managers van de maatschappij op 4 zogenaamde ‘Anniversary Sailings’. Op elke cruise zal in ieder geval 1 manager aanwezig zijn en gastheer spelen van een cocktailreceptie, een kaviaarbrunch en een galadiner waarbij een speciale verjaarsdagwijn wordt geschonken. Op alle schepen in de vloten worden in de Grand-Dining Room een speciaal verjaardagsdessert geserveerd en zijn er in de Spa speciale verjaardagsarrangementen. Het jubileum wordt ook gevierd op de sociale media. Gedurende het jaar zullen op de Facebookpagina van Oceania bemanningsleden die al 10 jaar bij het bedrijf werken (bijna 100) worden voorgesteld. Gasten worden tevens uitgenodigd om hun foto’s en herinneringen van de afgelopen 10 jaar te delen via haar gastboek of Facebook. De laatste nieuwtjes over het 10-jarig bestaan tweet Oceania via de hashtag  #OceaniaCruises10.

De 4 ‘Anniversary Sailings’:

– Marina’s 14-dagen ‘Scandinavian Serenade’ met vertrek uit Londen naar Stockholm op 11 juni 2013 met Bob Binder. Naast een 3-daags bezoek aan St. Petersburg (Rusland) doet de cruise Amsterdam, Oslo, Kopenhagen, Berlijn (Warnemunde), Riga, Tallinn en Helsinki aan.

– Riviera’s ‘Italian Escapade’ met Kunal S. Kamlani, vertrekt op 3 juli 2013, vanuit Rome voor een 10-daagse cruise naar Venetie. De volgende havens worden bezocht: Florence/Pisa/Toscane (Livorno); Sorrento/Capri; Amalfi/Positano; Taormina (Sicilie); Corfu; Kotor en Dubrovnik.

– Regatta’s 7-daagse ‘Coastal Alaska’ met Frank Del Rio op 5 juli 2013 vanuit Seattle naar Seattle with tussenstops bij Ketchikan en Wrangell (Alaska) en Prince Rupert (Canada).

– Nautica’s ‘Roman Legends’ met Joe Watters, vertrekt op 6 september 2013 voor een 10-daagse reis van Barcelona naar Athene. De volgende havens worden aangedaan: Marseille, Portofino, Florence/Pisa/Toscane (Livorno), Rome (Civitavecchia), Sorrento/Capri, Taormina (Sicilie), Ephese (Kusadasi), en Santorini.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden