Nieuwe Cruise & Style verkrijgbaar in winkel

Cruise&Style 2013Het allernieuwste nummer van Cruise & Style 2013 ligt vanaf vrijdag 11 januari 2013 weer in de winkels. In het blad met maar liefst 150 pagina’s lees je dit jaar over nieuwe cruiseschepen, luxe rederijen,  een Middellandse Zee cruise op de Nieuw Amsterdam (Holland America Line) en veel ervaringen van andere cruisers.  Het blad is verkrijgbaar bij Bruna, Ako, Primera, De Bijenkorf, The Read Shop, etc.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.