Herdenking Costa Concordia op eiland Giglio

Zondag 13 januari is het een jaar geleden dat de Costa Concordia bij het eiland Giglio in Italië verongelukte. Costa Cruises houdt een herdenkingsbijeenkomst om de 32 mensen die het niet overleefden te herdenken. Een mis zal gehouden worden en er zal een monument onthuld worden.  Familieleden en nabestaanden van de overledenen zijn daarbij welkom. Alle passagiers, bijna 3200, hebben een brief gekregen over de herdenking. Vanwege de beperkte capaciteit van het kleine eiland Giglio, is aan de overige passagiers gevraagd om niet naar de herdenking toe te gaan.

De Costa Concordia ligt een jaar na dato nog steeds gekapseist in het water. De werkzaamheden om het schip weer recht op te trekken zijn met een half jaar uitgelopen.

Lees ook: Vertraging berging Costa Concordia tot einde zomerWebsite verwijdering Costa Concordia live  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden