Azamara Journey verlaat werf met nieuwe look en ruimtes

Azamara Journey, het 2e boetiek schip van Azamara Club Cruises heeft een metamorfose ondergaan en verlaat na 9 dagen droogdok de Sembawang werf van Singapore. Alle hutten en publieke ruimtes aan boord van Azamara Journey (347 hutten) zijn opgeknapt en de buitenkant van het schip is overgespoten in ‘Azamara Blauw’. Het schip vervolgt nu haar reis met een 13-nachten cruise naar Indonesië van en naar Singapore.

Nieuwe tapijten met een fris kleurenpalet in de openbare ruimtes weerspiegelen de uitnodigende atmosfeer aan boord van de rederij. Nieuwe matrassen, betere stoelen voor de balkons, een volledig nieuw zwembaddek en nieuwe badlakens bij het zwembad zijn andere voorbeelden van de revitalisatie van het schip. De casinobar is uitgebreid terwijl de spa en het fitnesscentrum een nieuwe stoomruimte, douches en state-of-the-art Life Fitness cardio apparatuur hebben gekregen.

Op culinair gebied, kunnen gasten nu genieten van kaviaar en champagne in Aqualina, één van de twee specialiteitenrestaurants. In Mosaic Café, één van de drukste bars aan boord, kunnen gasten genieten van een verse kop koffie of thee.

Gasten worden veel inclusief aangeboden aan boord van Azamara; fooien voor de bemanning, gebotteld water, soda, koffie & thee, rode en witte wijn tijdens lunch en diner, Engelse butlerservice voor Suitegasten en waar mogelijk gratis shuttleservice.

Ook het zusterschip Azamara Quest heeft inmiddels in november in Cadiz een nieuwe look gekregen.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden