Norwegian Cruise Line annuleert alle bezoeken aan Egypte

Norwegian Cruise Line heeft besloten om van de 10 en 11-daagse routes van de Norwegian Jade in het winterseizoen 2013-2014 te veranderen. De stop aan Alexandrië in Egypte wordt vervangen door een bezoek aan Istanbul en Napels. Alle cruises van de Jade beginnen in Civitavecchia (Rome), gaan vervolgens naar Katakolon, Piraeus, Izmir en daana Istanbul en Napels. De cruises eindigen in Civitavecchia. Ook de huidige winterroutes (2012-2013) bevatten geen bezoek meer aan Egypte. 

Norwegian Cruise Line heeft bij de beslissing de huidige politieke situatie meegenomen en feedback van cruisepassagiers.

Lees ook:  Routewijzigingen vanwege onrusten

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden