Silver Explorer op Antarctica cruise beschadigd

Silver Explorer foto: Silversea Cruises

Het luxe expeditieschip Silver Explorer is in een storm beschadigd geraakt bij Antarctica.  Inmiddels is het schip op de terugweg naar Ushuaia in Argentinië om daar gerepareerd te worden. Volgens berichten hebben golven schade aan de brug van het schip veroorzaakt. Er is nog veel onduidelijkheid, ook of cruisepassagiers (maximaal 133) en personeelsleden (113) ongedeerd zijn. Silversea Cruises heeft nog geen bericht afgegeven. De cruisemaaatschappij heeft de volgende cruise vanaf 21 januari geannuleerd. De cruise van 31 januari gaat wel door.

De Silver Explorer werd in 1989 gebouwd als de Prince Albert II.

Lees ook: Nieuwe namen voor cruiseschepen Saga Pearl II en Prince Albert IISilversea koopt expeditieschip voor Galapagos eilanden

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.