Twee flessen wijn per hut bij Royal Caribbean mogen mee

Royal Caribbean heeft in een mededeling aan het Amerikaanse blad TravelWeekly gezegd dat cruisepassagiers voortaan twee flessen wijn mogen meenemen voor eigen gebruik per hut. Daarvoor hoeven ze geen zogenaamde corkfee te betalen zolang de wijn maar in de eigen hut wordt opgedronken. Zodra de wijn mee wordt genomen naar een restaurant moet er wel 25 dollar corkfee worden betaald. Voorwaarden zijn wel dat de wijnfles hooguit 750 ml bevat. Tevens gelden de twee flessen per hut en niet per cruisepassagier.

Lees ook: Royal Caribbean voert drankpakketten in

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.