Nieuw Canaletto restaurant en wintertuin op MS Prinsendam

Op de MS Prinsendam van Holland America Line is een nieuw restaurant geopend.  Het Italiaanse Canaletto restaurant is vernoemd naar de beroemde Venetiaanse artiest uit de 18e eeuw en is gelegen in de nieuwe wintertuin, voorheen het Lido terras, welke grenst aan de Lido restaurant. Het restaurant serveert klassieke Italiaanse gerechten met service aan tafel. Met de toevoeging van dit restaurant aan de Prinsendam is Canaletto nu op alle 15 schepen in de Holland America Line vloot te vinden.

“Wij blijven investeren in onze vloot en de onboard beleving om de beste premium cruise ervaring aan te kunnen bieden” zei Richard Meadows, executive vice president, marketing, sales en gastprogramma’s. “Prinsendam heeft een van de loyaalste bezoekersgroepen, dus de nieuwe wintertuin en populaire Canaletto zullen zeker gewaardeerd worden door onze gasten”.

Als toevoeging is naast het Canaletto restaurant op de Prinsendam het Lido terras afgesloten en verbouwd tot een overdekte wintertuin. De nieuwe ruimte vergroot de capaciteit van het Lido en zorgt voor een trefpunt voor Canaletto. Het schip onderging ook andere cosmetische verbeteringen tijdens het droogdok in Freeport, Bahamas, waaronder nieuwe balkonvloeren en balkon verdeelschotten

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden