Twee preview-cruises voor de Royal Princess

Princess Cruises maakte vandaag bekend dat de gloednieuwe Royal Princess twee preview-cruises gaat maken voordat de echte maidenvoyage van start gaat. De Royal Princess, 3600 passagiers, vaart op 9 juni en op 14 juni vanuit Southampton richting St. Peter Port op Guernsey. De twee cruises duren elke drie dagen/twee nachten. Boekingen kunnen vanaf 29 januari gemaakt worden. Een balkonhut kost voor de bijzondere cruise ongeveer vanaf 370 euro.

De Royal Princess, 141.000 brutoton, is het eerste nieuwe Princess schip in vijf jaar. Het cruiseschip gaat allereerst alle buitenhutten van balkons voorzien. Verder komt er een zwembad alleen voor volwassenen met een speciaal zonnedekgedeelte met cabana’s. Het succesvolle filmscherm bij het zwembad gaat groter worden dan op enig ander schip van Princess. Bijzonder is verder de ‘SkyWalk’, een gang volledig van glas gemaakt dat over de boeg van het schip gaat lopen. De vloer is ook van glas, zodat gasten naar beneden de zee in kunnen kijken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden