Korte probeercruises in trek bij reizigers en cruisemaatschappijen

De laatste weken hebben meerdere luxe cruisemaatschappijen korte probeercruises bekend gemaakt. Silversea Cruises heeft in de lente en zomer van dit jaar een aantal 4 tot 6 daagse cruises. Op de Silver Wind, Silver Cloud en Silver Spirit kan je in korte tijd kennis maken met de ultra luxe schepen en tegelijkertijd kennismaken met routes in Noord-Europa en de Middellandse Zee. De prijzen starten bij 1250 euro per persoon voor een 4 daagse cruise van Barcelona naar Civitavecchia (Rome) op 11 maart 2013.

Luxemaatschappij Crystal Cruises heeft dit jaar zelfs 26 kortere cruises toegevoegd aan het vaarprogramma. De kortere cruises zijn 5 tot 7 dagen lang. De routes van de Crystal Serenity en de Crystal Symphony gaan door de Middellandse Zee, Oostzee en West-Europa. De prijzen starten vanaf 1950 dollar (ca 1365 euro) per persoon.

De ultieme luxemaatschappijen proberen uiteraard nieuwkomers op deze manier welkom te heten aan boord van hun schepen. Andere cruisemaatschappijen bieden deze korte cruises ook aan. MSC Cruises, AIDA Cruises en startend in Groot-Brittannië varen ook Royal Caribbean Int., Fred. Olsen Cruise Lines en P&O Cruises regelmatig korte probeercruises in Noord- en West-Europa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden