Succesvol uitdokken in de dikke mist van AIDAstella in Papenburg

Vrijdagmorgen is de AIDAstella (71.300 brutoton) uitgedokt bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Het uitvaren begon ’s ochtends vroeg in een mistig Papenburg.  Het uitdokken nam dan ook meer tijd in beslag dan men voorzien had.

Daarna zijn een aantal testen uitgevoerd en naar verwachting komt het schip vanavond weer aan de kade. Volgens planning wordt het schip op 9 en 10 februari de Eems overgevoerd naar Emden. Deze tocht is onder voorbehoud van de weersomstandigheden en getijden van de Eems.De AIDAstella wordt op 16 maart gedoopt waarna ze op haar eerste reis vertrekt naar Kopenhagen, Oslo, Stavanger, Southampton, Le Havre, Zeebrugge, Amsterdam en eindigt het schip in Hamburg.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

2 gedachten over “Succesvol uitdokken in de dikke mist van AIDAstella in Papenburg

 • 1 februari 2013 om 11:30
  Permalink

  Weet u misschien de tijden ook wanneer hij bij de stad leer aankomt?

  met vriendelijke groet

  Geert

 • 1 februari 2013 om 19:45
  Permalink

  Helaas is die informatie nog niet vrijgegeven. Zodra de begintijd en route bekend is, zullen we er aandacht aan geven.

  Groet, Miriam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.