Informatieavond voor alleenreizende cruisers bij Cruise Travel

Het is een veelgehoorde opmerking: “eenpersoonshutten zijn zo duur”. Rederijen willen nu eenmaal de hutten optimaal benutten en in veel gevallen moet dan ook flink worden bijbetaald voor het ontbreken van een tweede persoon in de hut. Een cruise voor alleengaanden wordt daarmee onevenredig duur en minder aantrekkelijk.

Om de kosten laag te houden (en ook voor de gezelligheid) zijn veel van de klanten van Cruise Travel bereid een hut te delen met een andere alleengaande cruiseliefhebber. Door samen een hut te delen, worden wellicht nieuwe rederijen of bestemmingen mogelijk. Cruise Travel probeert invulling te geven aan de veelvuldig uitgesproken wens voor betaalbare cruises voor singles en alleenreizenden.

Op woensdagavond 13 maart organiseert Cruise Travel een speciale avond voor alleenstaanden/alleengaanden. Op deze avond wordt een korte presentatie gegeven over de mogelijkheden en is er de mogelijk heid om kennis te maken met met andere alleenreizende cruiseliefhebbers. Wellicht monden de ontmoetingen uit in het delen van een hut voor de volgende cruise.

Datum: 13 maart
Tijdstip: Inloop 19:00, Aanvang 19:30
Locatie: Cruise Travel, Ermelo

Voor meer informatie en (verplicht) aanmelden: Cruise Travel 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden