Boete van $20.000 dollar voor Princess Cruises voor lozen zwembadwater in Alaska

Volgens Cruisecritic heeft Princess Cruises een boete gehad van $20.000 dollar (15.000 euro) voor het lozen van zwembadwater in een nationaal park in Alaska. Al in 2011 had de Golden Princess door een software mankement ongeveer 250.000 liter uit de zwembaden geloosd in nationaal park Glacier Bay National Park and Reserve. Princess meldde het incident daarna bij de verantwoordelijke overheden zoals de regels voorschrijven.

De Golden Princess (109.000 brutoton, 2600 passagiers) vaart jn de zomermaanden in Alaska. In de zomer bezoekt het schip Hawaii en Zuid-Amerika.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden