Feestelijke doop AIDAstella op 16 maart 2013 in Warnemünde

De doop van de AIDAstella gaat op zaterdagavond 16 maart in het Duitse Warnemünde gedoopt worden. Daarbij zullen maar liefst 10 doopmoeders aanwezig zijn, dit in tegenstelling tot de vorige doop waarbij iedereen zich kon aanmelden voor een spannende wedstrijd. De doopmoeders van de AIDAstella zijn medewerkers van AIDA zelf, van de bouwer Meyer Werft en het architectenbureau die het schip ontworpen heeft. AIDA heeft haar hoofdkantoor in het nabijgelegen Rostock. Het doopfeest van het schip staat dan ook volledig in het teken van de medewerkers van AIDA.

Voor alle fans zullen twee grote LED schermen neergezet worden waarop de doop aanschouwd kan worden. Als afsluiting vindt er daarna een groot vuurwerk plaats.

Volgens planning wordt het schip op 9 en 10 februari de Eems overgevoerd naar Emden. Deze tocht is onder voorbehoud van de weersomstandigheden en getijden van de Eems. De AIDAstella vertekt na haar doop op haar eerste reis naar Kopenhagen, Oslo, Stavanger, Southampton, Le Havre, Zeebrugge, Amsterdam (op 26 en 27 maart), eindigt het schip in Hamburg. Er zijn nog steeds hutten beschikbaar voor deze reis vanaf €999 euro per persoon.

Vanaf 29 maart vertrekt de AIDAstella vanuit IJmuiden voor een korte cruise.

 

Meer informatie over Warnemünde op Cruisereiziger.

Lees ook:  Succesvol uitdokken in de dikke mist van AIDAstella in PapenburgUnieke wijn voor AIDAstellaAida Cruises vaker vanuit AmsterdamNieuwe cruiseschepen in 2013

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

3 thoughts on “Feestelijke doop AIDAstella op 16 maart 2013 in Warnemünde

 • 3 februari 2013 om 19:56
  Permalink

  Hoi Miriam.

  Coorectie op je tekst:
  Hij komt op 26 maart in amsterdam bij de PTA is de planning tenzij het weer slecht wordt zodat hij niet door de sluis kan. Vertrek is op 27 maart in de vroege ochtend.
  Daarna gaat hij een korte europa route doen en doet dan IJmuiden aan op 29 maart zoals je beschreef en daar kan je ook voor boeken, starten in IJmuiden en dan 4 nachten.

  Groet Gert

 • 3 februari 2013 om 20:16
  Permalink

  ik zal het idd even aanpassen!
  Groet, Miriam

 • 4 februari 2013 om 14:56
  Permalink

  Ik zag het, SUPER !

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden