Oceania Cruises voegt 85 nieuwe gerechten toe

Oceania Cruises heeft onlangs 85 nieuwe gerechten in het Grand Dining Room op cruiseschip Riviera uitgerold. Andere schepen in de vloot krijgen de komende drie maanden ook deze nieuwe gerechten.

“Sinds de oprichting van Oceania Cruises 10 jaar geleden, hebben we de uitstekende reputatie dat we de meest fijne keuken hebben”, zegt Kunal S. Kamlani, directeur van Oceania Cruises. “Onze laatste innovaties in de Grand Dining Room zijn geïnspireerd op klassieke Europese diners met een eigentijdse creatieve touch”.

Het culinaire team van Oceania Cruises onder leiding van Jacques Pepin heeft de afgelopen acht maanden voortdurend gerechten en ingrediënten getest en verwerkt in diverse menu’s. Omdat de gerechten dagelijks wisselen op de menukaart, waren er maar liefst 85 gerechten nodig waaronder drie kreeftbereidingen en 10 nieuwe pasta en risottogerechten. Tevens zijn nieuwe wijnen bij de gerechten geïntroduceerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden