RCI onthult namen nieuwe schepen: Quantum of the Seas en Anthem of the Seas

Royal Caribbean International heeft dinsdag een eerste belangrijke mijlpaal gemarkeerd met de bouw van haar nieuwe generatie cruiseschepen toen het eerste stuk staal werd gesneden voor de 2 schepen uit het Sunshine Project. Om dit te vieren, heeft Royal Caribbean de namen onthuld van de 2 nieuwe schepen – Quantum of the Seas die in 2014 aan de vloot zal worden toegevoegd en Anthem of the Seas die in 2015 zal volgen. Zij vertegenwoordigen de schepen in de Quantum Class. “We zijn bijzonder verheugd deze belangrijke mijlpaal te vieren met ons eerste Project Sunshine schip. Na 3 jaar ontwerp en planning is dit de eerste stap van de bouw van het schip en ik kijk ernaar uit alles te zien samenkomen in de komende maanden”, zegt Adam Goldstein, President en CEO van Royal Caribbean International. “Dit nieuwe schip is zo’n stap voorwaarts in het ontwerp van schepen en de beleving van onze gasten dat de naam Quantum of the Seas volkomen toepasselijk is. Gedurende de hele geschiedenis van Royal Caribbean wordt de rederij geroemd om haar ontwerp van spectaculaire schepen en de Quantum Class zal hierop geen uitzondering zijn”, zegt Richard D. Fain, Voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises, Ltd. “We kijken ernaar uit om Quantum Class aan de gasten te introduceren.”

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​