RCI onthult namen nieuwe schepen: Quantum of the Seas en Anthem of the Seas

Royal Caribbean International heeft dinsdag een eerste belangrijke mijlpaal gemarkeerd met de bouw van haar nieuwe generatie cruiseschepen toen het eerste stuk staal werd gesneden voor de 2 schepen uit het Sunshine Project. Om dit te vieren, heeft Royal Caribbean de namen onthuld van de 2 nieuwe schepen – Quantum of the Seas die in 2014 aan de vloot zal worden toegevoegd en Anthem of the Seas die in 2015 zal volgen. Zij vertegenwoordigen de schepen in de Quantum Class. “We zijn bijzonder verheugd deze belangrijke mijlpaal te vieren met ons eerste Project Sunshine schip. Na 3 jaar ontwerp en planning is dit de eerste stap van de bouw van het schip en ik kijk ernaar uit alles te zien samenkomen in de komende maanden”, zegt Adam Goldstein, President en CEO van Royal Caribbean International. “Dit nieuwe schip is zo’n stap voorwaarts in het ontwerp van schepen en de beleving van onze gasten dat de naam Quantum of the Seas volkomen toepasselijk is. Gedurende de hele geschiedenis van Royal Caribbean wordt de rederij geroemd om haar ontwerp van spectaculaire schepen en de Quantum Class zal hierop geen uitzondering zijn”, zegt Richard D. Fain, Voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises, Ltd. “We kijken ernaar uit om Quantum Class aan de gasten te introduceren.”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.