Zenith gaat van Pullmantur naar Croisieres de France

Moedermaatschappij Royal Caribbean gaat in 2014 cruiseschip Zenith verplaatsen van Pullmantur naar het Franse Croisieres de France (CDF). CDF heeft momenteel alleen de Horizon in de vloot en gaat met de Zenith erbij, de capaciteit verdubbelen. Beide schepen komen oorspronkelijk uit de vloot van Celebrity Cruises. De Zenith (1992) vaart sinds 2007 bij Pullmantur. De Horizon (1990) verliet Celebrity in 2005.

Pullmantur krijgt als vervanging het schip Monarch of the Seas. Dit schip zal in het Caribisch gebied varen voor Pullmantur en zo de Spaanse markt bedienen.

Lees ook: Nieuwe look en feel voor Pullmantur CruisesDefinitief: Monarch of the Seas naar Pullmantur

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden