MSC Cruises monitort situatie in Tunesië voor MSC Splendida

MSC Cruises
MSC Splendida

Update 9 febr 2013: Het schip zal La Goulette niet aandoen. In plaats daarvan bezoekt de MSC Splendida het Maltese La Valletta.

MSC Cruises houdt de situatie in Tunesië momenteel goed in de gaten. De MSC Splendida heeft namelijk een geplande stop op 13 februari in La Goulette, nabij de hoofdstad Tunis. Of deze haven wordt aangedaan zal nader worden bepaald. Wanneer de situatie in het land onrustig zal blijven, zullen de cruiseschepen hun routes wijzigen. De MSC Splendida zal dan in plaats van La Goulette (Tunis) de haven La Valletta (Malta) aandoen.

 

MSC Cruises voegt daaraan toe: “MSC Cruises zet veiligheid en comfort voor haar passagiers boven alles. Wij staan altijd paraat om vaarroutes en excursieprogramma’s te wijzigen om de veiligheid en de gemoedsrust van onze passagiers en bemanning te waarborgen.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden