[video] Succesvolle Eemstocht van AIDAstella

Zoals gepland is de AIDAstella afgelopen nacht begonnen aan haar overtocht over de Eems. Omstreeks 00:30 uur werden de trossen losgegooid in Papenburg. Een half uur later verliet het splinternieuwe cruiseschip de sluis van de Meyerwerft. Het hield vervolgens even in om de honderden cruiseliefhebbers te trakteren op een korte vuurwerkshow om daarna haar weg te vervolgen. Inmiddels heeft de AIDAstella haar reis over de Eems volbracht. Na een pauze, in afwachting van hoog water, heeft het schip inmiddels het Ems sperrwerk in Gandersum rond 10:15 uur gepasseerd. Het schip arriveerde om 13:30 uur in Emden. Later in de middag vindt dan de eerste testvaart richting Noordzee plaats.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.