Bij Cunard achter de schermen kijken

Op de schepen van Cunard, Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth, zijn vanaf dit jaar rondleidingen achter de schermen beschikbaar. Onder leiding van een senior officier wordt je in een kleine groep, maximaal 16 personen, rondgeleid op plekken waar je als passagier niet zo snel komt. Gasten krijgen in een drie en half uur durende tour een aantal ruimtes te zien:

  • de brug, waar uitgebreid een uitleg wordt gegeven
  • het theater met de kostuumruimte
  • de keuken en provisieruimtes, inclusief de vriezers en een bezoek aan de slagerij
  • de trossen en ankerruimte
  • het medisch centrum
  • enkele crew ruimtes 
  • de wasserij
  • het afvalstation waar gasten de verschillende soorten afvalstromen zien.

De tour kost 120 dollar per persoon. Snel inschrijven is gewenst, omdat de rondleiding maar 1x per cruise gegeven wordt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden