Carnival Triumph tot zeker medio april uit de roulatie

Carnival Cruise Lines heeft woensdag bekendgemaakt dat de komende 14 cruises van de Carnival Triumph vanuit de haven van Galveston zijn geannuleerd. Het gaat voornamelijk om vier- tot vijfdaagse cruises die gepland stonden van 11 februari tot en met 13 april
2013 in de Golf van Mexico. Afgelopen weekend woedde er een brand in de machinekamer van de Triumph, waardoor het genoodzaakt werd om verder te varen op de noodgenerator.

Passagiers van de geannuleerde cruises zullen van de Amerikaanse cruisemaatschappij het volledig betaalde cruisebedrag terug ontvangen inclusief eventuele gemaakte transportkosten en vooruitbetaalde excursies. Daarnaast krijgen ze 25% korting op een volgende drie- tot vijf- daagse cruise of 15% korting op een volgende zes- tot zevendaagse Carnival-cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden