Nieuwe Beach Villa’s op Half Moon Cay van Holland America Line

Op het privé eiland van de Holland America Line, Half Moon Cay in de Bahama’s, heeft de cruisemaatschappij nieuwe cabana’s neergezet. Het eiland heeft voor zijn 15e verjaardag vijf  Beach Villa’s van twee verdiepingen ontworpen. Op de bovenste verdieping bevinden zich exclusieve hot tubs voor gasten die deze Beach Villa’s huren. De al bestaande beach cabana’s zijn tevens verfrist en nieuw ingericht.

Verder is er voor de verjaardag van het eiland een nieuwe glass-bottom boot aangeschaft, die 200 mensen meeneemt voor een excursie waarbij je op een gemakkelijke manier van de riffen en de onderwaterwereld kan genieten.

Voor de paardrijtochten zijn er vanaf nu meer paarden beschikbaar dan voorheen.

Lees ook: Ontspanning op prive-eilanden

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden