Passagiers Carnival Triumph eindelijk naar huis

Na vijf dagen op zee, konden de passagiers van de Carnival Triumph eindelijk van het schip af in Mobile (Alabama, VS). Nadat de brand snel was geblust hebben zij vijf dagen zonder (veel) electriciteit en stromend water moeten doorstaan. Passagiers konden vandaag bij het arriveren in Mobile in een bus stappen naar Galveston, waar de cruise begon, of naar New Orleans.

Personeelsleden van de Carnival Triumph werden ondergebracht in hotels in Mobile. Zij zullen de komende dagen overgeplaatst gaan worden naar andere schepen of vakantie krijgen. De Triumph is in ieder geval tot en met half april niet meer in de vaart.

Het schip zelf wordt naar een dok in Mobile gesleept waar wordt bekeken wat voor schade precies is ontstaan. Daarna beslist Carnival wat er met het schip gaat gebeuren.

 

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.