MSC Lirica keert terug naar Dubai en Abu Dhabi in 2013/2014

Vanaf het winterseizoen 2013 / 2014 zal de MSC Lirica van MSC Cruises terugkeren naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Vanaf dat moment kunnen passagiers van de Mediterrane cruiserederij opnieuw genieten van een reis door eeuwenoude tradities en prachtige landschappen van Dubai, Abu Dhabi en omgeving. Op 5 november 2013 begint de MSC Lirica haar 19-daagse / 18-nachten cruise vanaf Genua (Italië), om vervolgens op 22 november aan te meren in Dubai. Tussenliggende havens die worden aangedaan zijn: Civitavecchia (Italië), La Valletta (Malta), Piraeus (Griekenland), Port Said (Egypte), Safaga (Egypte) en Salalah en Muscat (Oman). Van 23 november t/m 29 maart 2014 vaart de MSC Lirica vanaf Dubai 18 keer een 8-daagse / 7-nachten cruise naar Abu Dhabi (VAE), Khor al Fakkan (UAE) en Muscat en Khasab (Oman).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.