TUI Cruises maakt meer details van Mein Schiff 3 bekend

TUI Cruises heeft onlangs meer details bekend gemaakt van hun derde schip, Mein Schiff 3, dat momenteel in Finland gebouwd wordt. Een hoogtepunt wordt een glazen wand van twee dekken hoog op de achtersteven van het schip. De gasten die specialiteitenrestaurants Richard Feines Essen en het Turf Steakhouse bezoeken, zullen samen met de gasten van een nieuwe koffie lounge uitzicht hebben op zee dankzij het vele glas. Ook de bar met de toepasselijke naam Diamond Bar krijgt een plekje bij de wand. Bijzonder zijn ook twee loopbruggen met een glazen vloer waarop gasten op 37 meter hoogte de zee in kunnen kijken.

De Mein Schiff 3 krijgt verder een speciale concertzaal, met bijpassende akoestiek, waar klassieke concerten, jazz, lezingen en films vertoond worden. Daarnaast blijft het theater voor 1000 gasten ook aanwezig op het schip voor theatervoorstellingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden