Carnival Fascination doet prive eiland van concurrent Royal Caribbean aan

Carnival Cruises heeft bekendgemaakt dat de Carnival Fascination op 22 vijfdaagse cruises van 11 maart 2013 tot en met 28 april 2014 in plaats van Key West het prive-eiland Little Stirrup Cay zal aandoen. Passagiers die reeds voor deze cruises hebben geboekt zijn door de Amerikaanse cruisemaatschappij hiervan via een e-mail op de hoogte gebracht. De stop is opmerkelijk omdat concurrent Royal Caribbean met de Bahamas een afspraak tot exclusief gebruik van het eiland, dat beter bekend staat onder de naam Coco Cay, heeft. Carnival kon niet uitwijken naar haar eigen prive-eiland Half Moon Cay, aangezien dat reeds volgeboekt is. De verwachting is dan ook dat Carnival Royal Caribbean betaalt voor toegang tot het eiland.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden