Actrice Kristin Chenoweth wordt doopmoeder van de Quantum of the Seas

Royal Caribbean International heeft zondagavond bekendgemaakt dat actrice Kristin Chenoweth, winnares van o.a. een Emmy en een Tony Award, de doopmoeder wordt van haar nieuwe cruiseschip de Quantum of the Seas. Dit gebeurde in Hollywood, met een commercial tijdens het ‘rode loper event’ bij de Oscar uitreikingen die live uitgezonden werd bij ABC TV. ‘Kristin’s stijl en dynamische optreden gaan perfect samen met onze nieuwste klasse schepen en we kunnen niet trotser zijn dat zij ons nieuwe schip Quantum of the Seas representeert’ aldus Richard D. Fain, CEO Royal Caribbean International® Ltd. ‘Om samen te werken met zo’n fantastische vrouw is een spannende ervaring’.

‘Ik ben zo verheugd dat ik mezelf ‘godmother’ mag noemen voor Royal Caribbean haar nieuwste schip, Quantum of the Seas. Ik heb het geluk gehad om veel rollen te mogen spelen en ik kijk erg uit naar deze nieuwe rol’ aldus Kristin Chenoweth. ‘Ik denk dat Royal Caribbean de perfecte match is voor mij, zeker omdat zij bekend staan om hun fantastische entertainment naar de gasten toe’. De Quantum Klasse schepen, Quantum of the Seas en Anthem of the Seas, met een gewicht van 158.000 ton en een capaciteit van 4100 passagiers (op basis van een 2-persoons bezetting) worden in de herfst van 2014 en de lente van 2015 geïntroduceerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden