Succesvolle premiere ‘Dancing with the Stars: at Sea’ op Eurodam

Vorige week vond op de MS Eurodam tijdens een cruise in de Caribbean de primeur plaats van de nieuwste show van Holland America Line, ‘Dancing with the Stars: At Sea’. De professionele dansers Mark Ballas en Lacey Schwimmer, zanger Joey Fatone en actrice Sabrina Bryan speelden een hoofdrol in de succesvolle premiere. Zes themacruises in 2013 en begin 2014 bieden het evenement Dancing with the Stars: At Sea, met onder meer danslessen, een kans om dansers te ontmoeten, vragen te stellen en foto’s te maken en een productie met beroemdheden en de befaamde professionele dansers van de tv-show, compleet met de kostuums en dansnummers.

Naast de themacruises zal op elke cruise met alle 15 schepen van de vloot van Holland America Line een exclusief Dancing with the Stars: At Sea-programma worden uitgevoerd, met onder meer danslessen en een kans voor enkele gelukkige gasten om zelf het middelpunt te zijn van een dansoptreden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden