Volg dinsdag live het uitdokken van de Norwegian Breakaway

© Norwegian Cruise Line
Cruisefans die dinsdag live het uitdokken van de Norwegian Breakaway in Papenburg willen meemaken kunnen niet alleen terecht op de webcam van de Meyerwerft, maar ook via NDR. De Duitse regionale televisiezender verzorgt een livestream van het evenement dat ’s ochtends om 07:00 uur start. De Norwegian Breakaway, het grootste cruiseschip dat tot op heden is gebouwd door de Duitse werf, zal, nadat het bouwdok II heeft verlaten en enkele testen heeft uitgevoerd, aanleggen aan de steiger van de scheepswerf.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden