07:00 UUR LIVE: Uitdokken Norwegian Breakaway in Papenburg

Dinsdagochtend om 07:00 uur is het dan eindelijk zover. Dan zal de Norwegian Breakaway, het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line (NCL), voor de eerste keer het bouwdok op de Meyerwerft in Papenburg verlaten. Het uitdokken van het 324 meter lange schip dat plaats biedt aan 4.000 passagiers is live te volgen via een livestream van de Duitse regionale televisiezender NDR en een webcam op de website van de Meyerwerft.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden