Norwegian Breakaway succesvol uit het dok

De Norwegian Breakaway is dinsdagmorgen 26 februari uit het dok gesleept bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Het grootste cruiseschip ooit in Duitsland gebouwd, 146.600 brutoton, is sinds september 2011 in aanbouw bij de werf. Iets later dan gepland werd het schip rond acht uur uit het dok gesleept.

In nog slechts 58 dagen, op 25 april 2013,  moet het schip kant en klaar zijn voor de oplevering aan Norwegian Cruise Line. Personeelsleden van de maatschappij zullen op 4 maart al hun intrek mogen nemen zodat de trainingen kunnen beginnen.

Na twee bezoeken aan Rotterdam op 26 april en op 28 april, vertrekt het schip via Southampton naar de thuishaven New York waar het op 7 mei aankomt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden