Open dagen cruiseschip Costa NeoRomantica bij Cruise Travel

Cruisereisbureau Cruise Travel organiseert ook dit jaar scheepsbezoeken aan cruiseschepen die Nederland aandoen. Dit jaar staan enkele open dagen gepland op de Costa NeoRomantica. Bij voorinschrijving kunnen schepen bezocht worden. Ieder scheepsbezoek is inclusief ontvangst in de Cruise Terminal met informatiepakket, koffie of thee, toegang tot het cruiseschip, een lunch en een showimpressie. De kosten zijn 22,50 euro p.p.

Inschrijving is mogelijk vanaf 26 februari op de website van Cruisetravel.

In onderstaand overzicht staan de data waarop de Costa NeoRomantica bezocht kan worden. 

 Datum  Schip  Plaats
 wo. 5 juni  Costa NeoRomantica  Amsterdam
 za. 29 juni  Costa NeoRomantica  Amsterdam
 za. 13 juli  Costa NeoRomantica  Amsterdam
 di. 6 aug  Costa NeoRomantica  Amsterdam
 zo. 18 aug  Costa NeoRomantica  Amsterdam

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden