Cruise Critic deelt Cruisers’ Choice Awards uit

Celebrity Cruises, Disney Cruise Line, Holland America Line, Oceania Cruises en Azamara Cruises hebben bij de Amerikaanse en Britse Cruisecritic prijzen in de wacht gesleept. Gedurende het jaar kunnen lezers bij elke eigen recensie punten geven voor het schip waarmee ze gevaren zijn. Per soort schip, klein-middelgroot of groot, zijn een aantal winnaars. De complete lijst is na te lezen op de site van de Amerikaanse en Engelse sites van Cruisecritic.

Prijs Groot-Brittannië Amerika
Beste grote schip Celebrity Eclipse Disney Fantasy
Beste middelgroot schip Riviera Noordam
Beste klein schip Azamara Journey Azamara Quest

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden