Discovery’s eerste cruise na renovatie geannuleerd

De eerste reis van het cruiseschip Discovery voor Cruise & Maritime Voyages is op het laatste moment geannuleerd. Gasten waren zelfs al aan boord toen het nieuws bekend werd. Het cruiseschip Discovery kwam net uit een 11-daagse renovatie uit het droogdok en zou de eerste reis gaan maken voor Cruise & Maritime Voyages. Voor die tijd was het schip eigendom van Voyages of Discovery.

In Portland, in het zuiden van Groot-Brittannië,  hebben de verantwoordelijke overheden het schip geïnspecteerd. Het schip was ernstig vertraagd door slecht weer in de Golf van Biskaje toen het schip van het droogdok in Genua terugkeerde naar Groot-Brittannië. Passagiers die aan boord waren geweest vertelden dat het schip absoluut niet schoon was en er geen stromend water was in de badkamers.

De Discovery, 700 passagiers, is gebouwd in 1972 en fungeerde onder andere in de Love Boat tv serie. De geplande 15-daagse cruise zou naar Scandinavië en de Noordkaap gaan. De volgende cruise staat gepland voor 15 maart 2013.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden