Nieuw: fietsexcursies van MSC Cruises

Het comfort van een luxe cruiseschip en de vrijheid van een mountainbike. De MSC Magnifica komt in 2013 maar liefst 18 keer naar Nederland en heeft haar excursieaanbod uitgebreid met fietstours. Behalve tours per bus en te voet, behoren nu ook fietstochten tot de mogelijkheden. Dat betekent sportief genieten van het pittoreske eiland Helgoland, bruisende steden als Hamburg en Dover en van alle mooie plekjes waar de tweewieler je verder brengt. Het is ook mogelijk fietsen te huren en zelf op pad gaan.

De gloednieuwe fietstours van MSC Cruises worden aangeboden op cruises met de MCS Magnifica. Na een reis door Zuid-Amerika doet dit schip op 14 april Amsterdam aan. Het in 2010 opgeleverde schip maakt in het voorjaar reizen door Noordwest-Europa. Zo voert de eerste vierdaagse cruise van de Nederlandse hoofdstad naar Hamburg en het eilandje Helgoland, ideale bestemmingen om met de fiets te verkennen. Op 17 april staat een vijfdaagse reis met een uitbreiding naar de Engelse stad Dover gepland en wie nog langer wil genieten boekt de tiendaagse cruise van Amsterdam naar Duitsland, Engeland, Frankrijk en België. Op al deze reizen zijn voldoende mountainbikes aanwezig om sportieve gasten de kans en de vrijheid te bieden zelf of met de gids op pad te gaan.

Naast de genoemde landen organiseert MSC Cruises verder ook fietstours in IJsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Ierland en Rusland.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden