Foto’s Norwegian Breakaway in Papenburg

Cruisefan Jerome Houtman is voor de tweede keer naar Papenburg afgereisd voor een mooie fotoreportage van de Norwegian Breakaway. De werkzaamheden aan het schip zijn nog in volle gang!

Heb je ook foto’s die je wilt delen met de andere lezers van Cruisereiziger? Stuur een mail naar info@cruisereiziger.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden