Nassau vergeet komst Norwegian Epic

De Norwegian Epic, e e n van de grootste cruiseschepen in de wereld, kreeg recent geen toestemming om aan te meren in de haven van Nassau op de Bahama’s. De reden hiervoor was een kostebare blunder van de havenautoriteiten van Nassau. Er bleken die dag te veel aankomsten van cruiseschepen te zijn gepland. Hierdoor was er bij de aankomst van de Epic geen plek meer in de haven. Het cruiseschip van Norwegian Cruise Line moest daardoor noodgedwongen de dag op zee verblijven. Dit tot grote onvrede van de cruisemaatschappij, de passagiers en niet in de laatste plaats het lokale bedrijfsleven in Nassau, die hierdoor veel inkomsten zag mislopen. De Norwegian Epic doet tijdens de winter Nassau elke vrijdag aan op zevendaagse cruises in de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden