Oad Reizen organiseert Open Dag riviercruiseschepen

@ Oad Reizen

Oad Reizen houdt in het weekend van 23-24 maart a.s. een Open Dag in Arnhem, waarbij drie riviercruiseschepen uit haar programma kunnen worden bezocht. Op zaterdagochtend 23 maart organiseert Oad, vanuit 3 regio’s, een dagtocht naar de schepen MPS Prinses Juliana, MPS Rhine Princess en MPS Rhein Prinzessin in Arnhem. Tijdens deze dagtocht kan er een bezoek worden gebracht aan deze drie schepen. Daarbij wordt een kleine lunch aan boord van de MPS Prinses Juliana geserveerd en zal een korte vaartocht met dit schip worden gemaakt over de Nederrijn. De kosten bedragen, afhankelijk van de opstapplaats 26,50 euro p.p..

Op zaterdagmiddag 23 maart (13.00-17.00 uur) en zondag 24 maart (11.00-17.00 uur) is er de mogelijkheid de drie hierboven genoemde schepen aan de Arnhemse Rijnkade te bezoeken en de diverse hut-categorieën te bekijken. Daarbij zijn ook alle centrale faciliteiten zoals zonnedek, restaurant, fitness, sauna, bibliotheek, enz. te bezichtigen.

Meer informatie en aanmelding

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​