Cunard eert 200e verjaardag van Pride and Prejudice

Fans van Jane Austen’s Pride and Prejudice kunnen bij Cunard speciale excursies boeken in Southampton. De nieuwe excursie is een vierdaagse pre of post tour in het thema van Pride and Prejudice. De tour bestaat uit een aantal bijzondere bezoeken aan:

  • Jane Austen’s House Museum: een bezoek aan het 17e eeuwe huis waar Austen veel van haar werken geschreven heeft
  • Winchester Cathedral: een bezoek aan het graf van Jane Austen en aan een tentoonstelling gewijd aan haar leven
  • Chawton House Library: bezoek het huis waar een bijzondere collectie 18e eeuwse dames literatuur is verzameld
  • Salisbury Cathedral: de locatie waar in 1995 Austens film Sense And Sensibility is gedraaid.

De bijzondere Austen tour is onder andere tussen april en december te boeken bij de Transatlantische overtochten van de Queen Mary 2. Voor meer informatie ga je naar cunard.com/janeausten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden