HAL komt met B.B. King Blues Club op Eurodam

Cruisepassagiers die van bluesmuziek houden komen tot en met 20 juni 2013 volledig aan hun trekken op de Eurodam. Op het cruiseschip van de Holland America Line zal de Queens Lounge de komende maanden 5 dagen in de week worden omgedoopt tot een BB King Blues Club alwaar live-optredens worden verzorgd door leden van de fameuze B.B. King Blues Club Band.

Om een echte clubsfeer te creëren is de lounge versierd met portretten van B.B. King en andere blueshelden en is het podium naar Amerikaanse stijl aangepast. Daarnaast worden er speciale cocktails geserveerd die ook te verkrijgen zijn in de bluesclubs in de Verenigde Staten.

De authentieke blues-sfeer wordt op de cruises verder doorgetrokken via 1 live-nachtshow per week in het theater. Tijdens het optreden van 45 minuten worden video’s getoond die het verhaal van de blues vertellen. Holland America Line is van plan om de show in de loop van 2013 ook op andere schepen in haar vloot uit te rollen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden