Eemstocht Norwegian Breakaway definitief op 12 maart

De Meyer Werft heeft vandaag bekendgemaakt dat de Eemstocht van de Norwegian Breakaway op dinsdag 12 maart 2013 gaat plaatsvinden. Vanuit Papenburg wordt het schip naar Eemshaven in Nederland gesleept. De aankomst in Eemshaven zal in de vroege woensdagmorgen zijn. Daarna zijn er korte zeetesten en vertrekt het schip naar Bremerhaven waar het vervolgens een aantal dagen blijft. Eind maart zijn de echte langdurige zeetesten. Op 25 april wordt het schip dan aan Norwegian Cruise Line overgedragen.

De planning voor dinsdag 12 maart 2013 is:

Ca. 10.30 uur Trossen los bij de Meyer Werft (te volgen op webcam www.meyerwerft.de)
Ca. 13:45 uur Friesenbrug (Weener)
Ca. 16.00 uur Leer
Ca. 20.30 uur Ems sperrwerk (Gandersum)
Ca. 00.45 uur Passeren Emssperrwerk
In de vroege morgen dan de aankomst Eemshaven

Op de webcam van de Meyer Werft is in ieder geval het begin van de tocht te volgen. 

Alle planningen en tijden zijn onder voorbehoud van getijden en weer!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden