MSC Magnifica moet vanwege kroning uitwijken naar ACT

MSC Magnifica

In verband met de troonopvolging op 30 april 2013 in Amsterdam dienen cruisepassagiers die op 30 april 2013 met de MSC Magnifica aankomen dan wel vertrekken uit Amsterdam rekening te houden met enkele wijzigingen. De Passenger Terminal Amsterdam (PTA) meldt op haar website dat de MSC Magnifica op deze bijzondere dag niet zal afmeren bij de PTA, maar bij de Amsterdam Container Terminal (ACT) aan de Ruijgoordweg 100 in de hoofdstad. Reden hiervoor is dat het gebied rondom de PTA vanwege de festiviteiten is afgesloten.

Op 21 april 2013 vertrekt de MSC Magnifica gewoon vanaf de PTA voor een 9-daagse cruise naar Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en België  Deze cruise eindigt dus op 30 april 2013 bij de ACT. Diezelfde dag vertrekt dan vanaf hetzelfde ACT de MSC Magnifica voor eenzelfde cruise. Ontschepen van deze cruise vindt dan op 9 mei 2013 weer plaats bij de PTA. Op de website van de PTA vindt u uitgebreide informatie over de parkeermogelijkheden op deze dagen reisadvies voor het openbaar vervoer.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden