Veel cruiseschepen op Havendagen in Hamburg

Queen Mary 2

Van 9 tot en met 12 mei 2013 zal Hamburg in het teken staan van de Havendagen, het grootste havenfeest ter wereld. Tijdens de 824e Hafengeburtstag Hamburg staan er in de Duitse stad diverse evenementen op het programma, waaronder de traditionele schepenparade en een grote vuurwerkshow. Ook veel cruiseschepen zullen van de partij zijn. De AIDAluna, AIDAsol, MS Deutschland, Empress, MS Hamburg, Mein Schiff 1, MSC Magnifica en Artania zullen allen tijdens de dagen de stad aandoen. Bijzonder is ook de aankomst van de Queen Mary 2 op zondag 12 mei 2013 in de haven van Hamburg.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.