MS Europa 2 wordt op 10 mei in Hamburg gedoopt

MS Europa 2 - @Hapag-Lloyd

De MS Europa 2, het nieuwe cruiseschip van cruisemaatschappij Hapag-Lloyd Cruises zal op vrijdag 10 mei worden gedoopt. De feestelijke ceremonie waarbij diverse artiesten zullen optreden zal plaatsvinden in het Duitse Hamburg tijdens de Havendagen. Een dag na de doop staat al de ‘Maiden Voyage’ gepland, die van 11 tot en met 25 mei 2013 naar Lissabon gaat. Het zusterschip van de MS Europa, dat momenteel het meeste luxueuze schip ter wereld is, is gebouwd op de werf STX Europe in Saint-Nazaire (Frankrijk). Ook de MS Europa 2 wordt een zeer luxueus schip met alleen balkonsuites. Elf dekken met 251 suites herbergen maximaal 516 passagiers. Acht restaurants zorgen voor culinaire verrassingen, net als op de MS Europa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden